Workshops

Cooking for Life organiseert inspirerende workshops

Op een plezierige manier ontdek je de plantaardige keuken. Smakelijk en gezond!

Een feestje eens anders

Ben je op zoek naar een mooie en gezellige invulling van je verjaardag, een kinderfeest, je mannen- of meidenclub? Boek dan een kookworkshop. Ook voor teamactiviteiten met collega’s is een kookworkshop zeer geschikt. Eerst lekker samen koken en dan heerlijk tafelen. Wat wil je meer?

Eens overleggen?

Anja Hermanus Schröder Cooking for Life

Kookdemonstraties

Wil je mij in actie zien, nodig mij dan uit voor een kookdemonstratie. Ik laat je verschillende bereidingen zien en geef informatie over de producten.

Kookworkshops op maat

Samen gaan in we jouw keuken met jouw mogelijkheden aan de slag. Dit kan individueel of je nodigt vrienden uit. Eén ding is zeker: je zult veel plezier hebben en veel leren.

{

Al enige tijd zijn mijn man en ik op zoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor ons voedingspatroon. Anja heeft ons door middel van een kookworkshop in ons huis geïnspireerd om eens een andere keuze te maken dan wij gewend zijn in de keuken. Naast dat zij veel van veganistische voeding af weet, is zij ook heel deskundig in het geven van voedingsadviezen op gezondheidsniveau. Wij zijn dol op haar bietensalade, bonenburgers en ik drink geregeld nog een warm glaasje appelsap met kuzu voor een goede nachtrust. 

Ik raad iedereen van harte aan om een workshop te volgen van Anja, je wordt er een beter mens van!
Mirjam van Dijk 
{

In de kerstvakantie heeft Anja bij ons thuis een Kook workshop gegeven. Wij eten al geruime tijd Vegan maar100% plantaardig (dus zonder al die handige vleesvervangers) daar konden we nog wel wat in leren. Anja had flink wat recepten meegenomen zodat we alle vier twee gerechten konden maken en Anja bewoog zich als een simultaan schaker tussen ons om bij te sturen.

We hebben deze dag als leerzaam ervaren daarnaast was het erg leuk om met het hele gezin te koken. Na afloop van de workshop hadden we de tafel vol heerlijke gerechten staan waar we dan ook nog heerlijk van genoten hebben. Bedankt Anja!

Han Stadt

{

Wat jammer dat ik er maandag niet live bij kon zijn.

Inmiddels heb ik de workshop teruggekeken, en inspiratie opgedaan om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb zelf reumatoïde artritis, en na het lezen van het boek van Wendy Walrabenstein en haar onderzoek, ben ik twee maanden geleden plantaardig gaan eten. Het was even wennen, maar ik vind het erg fijn en lekker nu en voel me er goed bij. Voor de lunch was ik nog op zoek naar inspiratie (alleen hummus en pindakaas begon te vervelen, haha) dus leuk om wat ideeen op te doen! Ik ga ze van de week meteen uitproberen. Ook fijn om een richtlijn te hebben waar een gezonde maaltijd uit bestaat.

Dank voor de workshop, vond het leuk en wil je complimenteren met hoe rustig en fijn je alles uitlegt. Leuk gedaan, en ook complimenten voor de regie (Sandra :)).

Suzanne

{

Wat was het leuk, op een andere manier de verjaardag vieren van Louwrens. Als verassing een vegan kookworkshop geboekt bij Anja Hermanus-Schröder van Cooking for Life.

Samen met de kinderen en uiteraard Louwrens een heerlijk menu gemaakt onder leiding van Anja. Allemaal plantaardige gerechten, smaakvol en super gezellig dit zo met elkaar te doen. Anja maakt een menu op maat en neemt alle spullen mee. Haar enthousiasme en vrolijkheid werkt aanstekelijk , ze legt alles goed uit en beantwoord vragen over plantaardige voeding zonder opdringerig daar over te zijn. Een heel fijne lieve en gezellige vrouw over de vloer. Echt een dikke aanrader, of je nou wel of niet vegan bent; altijd leuk!

Bea

{

Herstellende van een ernstige vorm van anorexia is eten voor mij iets dat ik met name met mijn verstand moet doen. Eten heb je nodig. Het is spannend dan mee te doen aan een kookworkshop.
Anja weet met passie en liefde, met bescheidenheid en betrokkenheid, met humor en heel veel kennis, van eten voeding te maken voor lichaam, geest en ziel. Ik heb er zin in gekregen om gerechten te koken en mij te voeden met voeding die de aarde ons geeft. Dankbaar voor de workshop en voor de geschenken die de aarde ons geeft!

Marleen