Workshops

Cooking for Life organiseert inspirerende workshops

Op een plezierige manier ontdek je de plantaardige keuken. Smakelijk en gezond!

Actuele workshops

Een feestje eens anders

Ben je op zoek naar een mooie en gezellige invulling van je verjaardag, een kinderfeest, je mannen- of meidenclub? Boek dan een kookworkshop. Ook voor teamactiviteiten met collega’s is een kookworkshop zeer geschikt. Eerst lekker samen koken en dan heerlijk tafelen. Wat wil je meer?

Eens overleggen?

Kookdemonstraties

Wil je mij in actie zien, nodig mij dan uit voor een kookdemonstratie. Ik laat je verschillende bereidingen zien en geef informatie over de producten.

Kookworkshops op maat

Samen gaan in we jouw keuken met jouw mogelijkheden aan de slag. Dit kan individueel of je nodigt vrienden uit. Eén ding is zeker: je zult veel plezier hebben en veel leren.

{

Al enige tijd zijn mijn man en ik op zoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor ons voedingspatroon. Anja heeft ons door middel van een kookworkshop in ons huis geïnspireerd om eens een andere keuze te maken dan wij gewend zijn in de keuken. Naast dat zij veel van veganistische voeding af weet, is zij ook heel deskundig in het geven van voedingsadviezen op gezondheidsniveau. Wij zijn dol op haar bietensalade, bonenburgers en ik drink geregeld nog een warm glaasje appelsap met kuzu voor een goede nachtrust. 

Ik raad iedereen van harte aan om een workshop te volgen van Anja, je wordt er een beter mens van!
Mirjam van Dijk