Advies

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies? Heb je concrete vragen waar je mee stoeit. Dan kun je een individueel consult afspreken. Ik stuur je een vragenlijst toe, die je ingevuld uiterlijk 2 dagen voor de afspraak retour hebt gezonden. Tijdens de afspraak nemen we je voedingspatroon en leefwijze door en kijken we naar de impact op je gezondheid. 

Aanpak

Ik geloof in kleine stappen en weet uit ervaring dat juist de kleine en daardoor vaak haalbare stappen groot effect hebben. Welke stappen dat voor je zijn, bepaal jezelf!

Tarief
€ 55,= per uur of een abonnement van 5 uur voor € 225,=

Met de tips van Anja zijn de verteringsproblemen die ik ben opgelopen na een voedselvergiftiging, en waar ik al een jaar mee rondliep, binnen enkele weken enorm verminderd. Door Anja heb ik ingezien dat je niet moet focussen op het vermijden van voedsel dat klachten geeft, maar juist op het eten van voedsel dat ervoor zorgt dat alles weer herstelt. Heel erg bedankt daarvoor!

Bas

Even laten weten dat ik baat heb bij het door jou geadviseerde kopje misobouillon met kuzu voor het slapen gaan. Lig daarna bijna nooit meer wakker van onrustige benen. Dankjewel voor je advies!

Caroline

Advies voor instellingen

Cooking voor Life geeft voedingsadvies op maat aan instellingen zoals scholen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, etc.

Het gaat dan vaak over kwetsbaarheid, dat kan zowel van jongeren gezegd worden als mensen die ziek of verzwakt zijn.

Aanpak

Vaak wordt gewerkt met de train-de -trainer aanpak. Naast een theoretisch deel wordt ook veel praktijkinstructie gegeven. 

De implementatie verloopt meestal step-by-step.