Voedings-en leefstijladvies

Heb jij last van gezondheidsklachten?

Voel je je niet fit? Ben je regelmatig verkouden? Heb jij darmproblemen, last van winderigheid, buikpijn, diarree of juist obstipatie? Heb je reumatische klachten of wil je gewoon checken of je voedingspatroon je gezondheid ondersteunt? Overweeg dan een consult.

Wist je dat?

Wist je dat je met volwaardige plantaardige voeding veel impact kunt maken op je gezondheid? Onderzoek welke voeding jou in jouw situatie en proces ondersteunt. En onderzoek welke manier van bewegen en ontspannen bij je past. Je kunt dus zelf heel veel  doen.

Mij geeft dat een enorme boost aan zelfvertrouwen. In de afgelopen 8 jaar heb ik dit ook zelf ervaren. Mijn darmproblemen zijn met zeker 90% afgenomen. En lees wat mijn adviezen Bas hebben gebracht.

 Aanpak

Ik geloof in kleine stappen en weet uit ervaring dat juist de kleine en daardoor vaak haalbare stappen groot effect hebben. Welke stappen dat voor je zijn, bepaal jezelf!

Hippocrates heeft het al gezegd “Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding!” Er ligt zoveel wijsheid verborgen in onze dagelijkse keuzes voor voedsel. In mijn consulten wil ik je graag daarbij ondersteunen hierin meer inzicht te krijgen en die keuzes te maken die bij jou passen.

Mijn werkwijze

Voor een consult vul je een vragenlijst in, die je mij uiterlijk 2 dagen voor het consult retour stuurt. De informatie die jij met mij deelt, geeft mij een eerste indruk van je momentele situatie.

Tijdens het consult gaan we daar verder op in en bespreken we de impact op je gezondheid en welzijn. Na het consult ontvang je van mij concrete aanwijzingen hoe je aan je gezondheid kunt werken.

Om je ook praktisch op weg te helpen, maken we aan het einde van een consult een bereiding, die voor jou de komende tijd belangrijk is. Zo kun je direct ervaren en proeven hoe makkelijk en lekker het is.

15 minuten voor een eerste kennismakingGratis
Eerste uitgebreide consult met 1 of 2 bereidingen€ 135,=
Vervolgconsulten:
30 minuten
€ 40,00
45 minuten
€ 60,00
Anja Hermanus Schröder-Cooking for Life

Jaarplan

Met het jaarplan ondersteun ik jou een jaar lang met de aanpassingen gedurende de seizoenen en de veranderingen in je conditie. In de winter kook je immers anders dan in de zomer. De verandering in je eetpatroon kan enorme impact hebben en dat vraagt ook om aanpassingen in je voedingskeuzes en bereidingswijzen. Met het jaarplan begeleid ik je in dit proces.

Tijdens de kookworkshop, recepten en ingrediënten inbegrepen, gaan we met de voor jou belangrijkste basisbereidingen aan de slag. Door het samen te doen met familie of vrienden kunnen ook zij een indruk krijgen van de impact van voeding op je welzijn. Daarnaast is samen koken altijd erg gezellig.

Tarief: € 697,=

Workshops

Zou jij bij je thuis anders willen leren koken maar zie je wat leeuwen en beren op de weg?

Dan wil ik je graag helpen om daar verandering in te brengen. Met een snijplank en een goed mes, kun je aan de slag.

Dit zeggen anderen

Met de tips van Anja zijn de verteringsproblemen die ik ben opgelopen na een voedselvergiftiging, en waar ik al een jaar mee rondliep, binnen enkele weken enorm verminderd. Door Anja heb ik ingezien dat je niet moet focussen op het vermijden van voedsel dat klachten geeft, maar juist op het eten van voedsel dat ervoor zorgt dat alles weer herstelt. Heel erg bedankt daarvoor!

Bas

Even laten weten dat ik baat heb bij het door jou geadviseerde kopje misobouillon met kuzu voor het slapen gaan. Lig daarna bijna nooit meer wakker van onrustige benen. Dankjewel voor je advies!

Caroline