Over Cooking for Life

De drie kernwaarden van Cooking for Life zijn:

Echt eten, authentieke smaken

Gezond en volledig plantaardig

Positief en origineel

DO-IN-Yoga mit Anja

Mijn naam is Anja Hermanus-Schröder. Met Cooking for Life gaat een droom in vervulling en sluit de cirkel van mijn jeugd. Als 17-jarige heb ik al in een grootkeuken voor groepen van 20 tot 130 mensen gekookt in binnen- en buitenland.

Sinds mei 2013 eet en leef ik plantaardig en heb ik opnieuw ontdekt hoeveel betekenis voeding voor mij heeft.

In 2019 heb ik mijn opleiding tot natuurvoedingskok en in 2021 de opleiding tot natuurvoedingstherapeute bij de Gimselacademy in Rotterdam afgerond.

 

Ondertussen heb ik in verschillende zorginstellingen gewerkt, zowel in de kinderopvang als in de gehandicaptenzorg en daarna heb ik 15 jaar les gegeven op het MBO. Allemaal met veel plezier en toewijding. Vandaar ook mijn affiniteit met de zorg en onderwijs.

De afgelopen jaren heb ik al regelmatig kookworkshops en kookdemonstraties gegeven onder ander aan mensen met reumatische klachten. In het MBO heb ik goede voedingslessen aan horeca-studenten gegeven en kookworkshops aan toekomstige koks.

Anja Hermanus Schroder - Cooking for life - Zoetermeer