Catering

voor professionals

Catering voor teamdagen, congressen

Voeding is een belangrijk onderdeel als het om de essentie van het leven gaat. Eten geeft saamhorigheid, verbinding, plezier, genot en is een belangrijk onderdeel in het verantwoording nemen voor de leefbaarheid op deze planeet, voor mens en dier, flora en fauna.

Hoe leuk is het dan om je inspirerende team- of cursusdag te onderbreken of af te ronden met een evenzo inspirerende maaltijd. Ik laat jullie kennismaken met de verrassende smaken uit de plantaardige keuken.

Catering voor groepen op locatie

Regelmatig word ik gevraagd om voor groepen op locatie te koken. Vaak zijn dat groepen die een stilte-retraite houden, yoga-weekenden, andere spirituele en meditatieve weekenden.

Dat doe ik graag! Met de kennis van de natuurvoedingskeuken kan ik de maaltijden heel goed afstemmen op de behoefte van de groep. Iedere keer ervaar ik dat weer als een soort magie en voel ik me diep dankbaar en een gezegend mens als ik een groep zo van dienst heb kunnen zijn.

Tarieven:

  • vanaf € 200,=/dag voor de catering
  • vanaf € 7,= per persoon/ per dag / voor de ingrediënten
  • reiskosten en logies

Voor het congres van de Physicians Association for Nutrition (PAN-Nederland) hebben wij Cooking for Life gevraagd de catering te verzorgen voor ruim 180 mensen.

In de voorbereiding heeft Anja heel fijn meegedacht, waardoor dit weinig tijd heeft gekost. Op de dag zelf was koffie, thee en smaakwater (dat er erg mooi uitzag) de hele dag door beschikbaar.

De lunch was heerlijk en zag er werkelijk prachtig uit! Kleurrijke en smaakvolle maaltijdsalades, twee soepen, stokbrood en verschillende soorten hummus.

Daarnaast had Anja aan het einde van de dag verschillende lekkere hapjes gemaakt. Bovendien werd er rekening gehouden met allergieën.

Tot slot waren de hoeveelheden perfect: meer dan genoeg voor iedereen.

Met het samengestelde menu hebben wij de missie van PAN in de praktijk weten te brengen!

Anja, nogmaals hartelijk dank voor de geweldige catering!

Physicians Association for Nutrition (PAN-NL)