Gezond en plantaardig koken het jaar rond! Hoe doe je dat? Door de constante beschikbaarheid van groente en fruit, zijn we verder af komen te staan van de seizoenen. Dat is een mooie reden om je er in te verdiepen omdat ik er van overtuigd ben dat ieder seizoen alles te bieden heeft wat we nodig hebben.  

Deze eerste 3 online kookworkshops verdiepen we ons in de keuken van de winter. 

Op het menu staan onder andere winterse maaltijdsoepen, stoofpotten, desserts, broodbeleg en nog veel meer.

Daarnaast is er ook ruimte om in te gaan op wensen vanuit de deelnemers. Je kunt dus zelf invloed hebben op de inhoud. En er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Iedere workshop maken we vier bereidingen.

Ook laat ik je zien welke keuzes je hebt om snij- en kooktechnieken toe te passen en hoe je efficiënt je maaltijden voor kunt bereiden. Kortom een goede basis om de rijkdom van de plantaardige keuken te ontdekken.

Je ontvangt op de dinsdag voorafgaande de recepten, zodat je kunt kiezen of je live mee gaat koken en zo ja of je alle of een deel van de bereidingen gaat maken. Dit kan dan direct je avondeten zijn of de voorbereiding voor de volgende dag. De keuze is aan jou.

Data: maandag  

16 en 30 januari – 8 februari 2023

Tijd:
19.00 – 20.30 uur

Locatie:
live – online    met mogelijkheid om vragen te stellen

Kosten:
€ 79,= inclusief recepten

Schrijf jij je in voor alle vijf seizoenen dan betaal je €345,= ipv €395,= 

Cooking for Life Anja