Je zou graag plantaardig willen koken, maar weet niet hoe? Want je wilt wel volwaardig eten en je gezondheid versterken! In deze online serie van 7 kookworkshops komen alle aspecten van een volwaardige plantaardige eetwijze langs.

Deze thema’s worden in ieder geval behandeld: bereidingen met peulvruchten, volle granen, groenten en zeegroenten. Mooie manieren om met zaden de maaltijd te verrijken. De werking van voeding gedurende de seizoenen. Daarnaast is er ook ruimte om in te gaan op wensen vanuit de deelnemers. Je kunt dus zelf invloed hebben op de inhoud. En er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Iedere workshop maken we vier bereidingen.

Ook laat ik je zien welke keuzes je hebt om snij- en kooktechnieken toe te passen en hoe je efficiënt je maaltijden voor kunt bereiden. Kortom een goede basis om de rijkdom van de plantaardige keuken te ontdekken.

Je ontvangt op de vrijdag voorafgaande de recepten, zodat je kunt kiezen of je live mee gaat koken en zo ja of je alle of een deel van de bereidingen gaat maken. Dit kan dan direct je avondeten zijn of de voorbereiding voor de volgende dag. De keuze is aan jou.

Data: maandag 

17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart, 11 april 2022

Tijd:
19.00 – 20.30 uur

Locatie:
online – met mogelijkheid om vragen te stellen

Kosten:
€ 157,= inclusief recepten.

Heb jij een abonnement of volg je het individuele jaarplan, dan krijg je ruim 20% korting en betaal je € 125,= voor deze serie. 

Cooking for Life Anja