Cursus voor medewerkers in de zorg

Werk je in de zorg, bijvoorbeeld als diëtist, verpleegkundige, receptionist, voedingsassistent, zorghulp, arts, fysiotherapeut, maatschappelijk werker, activiteitenbegeleider, manager, kok, administratief medewerker, directeur?

En ben je benieuwd wat puur plantaardige voeding kan betekenen? Zowel voor jezelf als voor de bewoners, patiënten of cliënten waar je dagelijks zorg voor draagt? Dan is deze cursus iets voor jou! Want goed voor jezelf zorgen, is de basisvoorwaarde voor het aanbieden van goede zorg.

Wat ga je leren?

  • Inzicht krijgen in het belang van preventieve zorg
  • Weten wat puur plantaardige voeding inhoudt
  • Ontdekken waarom puur plantaardige voeding belangrijk is
  • Zorgdragen voor gezonde darmen volgens de natuurvoeding
  • Bereiden van een gezonde maaltijd
  • Onderhouden van je eigen conditie
  • Omgaan met speciale (dieet)wensen en doelgroepen

Duur en opbouw van de cursus

5 bijeenkomsten à 3 uur:

  • 1 uur theorie – interactief
  • 1,5 uur koken waarin de theorie in praktijk wordt gebracht en verdiept
  • 0,5 uur proeven, evalueren, toepassing in de zorgpraktijk bespreken

Voor wie is deze cursus geschikt?

  • Voor een ieder die werkzaam is in de gezondheidszorg
  • Voor een ieder die nieuwsgierig is naar de puur plantaardige keuken en de effecten ervan

Maatwerk

Wil je deze cursus alleen voor de medewerkers van jouw team of instelling boeken? Dat kan zowel online als live.

Open inschrijving online live cursus

Woensdag:

25 januari – 15 februari – 8 maart – 29 maart –
19 april 2023

Tijd: 16.00u – 19.00u via Zoom

Kosten: € 497,= per deelnemer

Certificaat van deelname bij minimaal 80% aanwezigheid.